Casa Rojo Alexander VS The Ham Factory

37.90 EUR

Casa Rojon tarina alkaa tavallaan jo keväästä 2003 jolloin tilan omistajat ja viinintekijät Laura ja Jose Luis tapasivat toisensa Tokiossa, Japanissa. Molemmilla oli unelma omasta viinitilasta, mutta alkuun Laura ja Jose Luis tekivät viiniä Espanjan eri viinialueilla, etsien samalla sopivaa paikkaa, jonne asettua. Unelma omasta viinitilasta sai lopulta täyttymyksen, kun pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen pari ihastui Jumillan alueeseen ja alueen symbioosiin Monastrell -lajikkeen kanssa.

Jumilla on punaisten rypäleiden valtakuntaa ja siellä tuotetaan mm. Macho Man Monastrell, Enemigo Mio Granacha sekä Haru Rosé. Jumillan lisäksi Casa Rojo tuottaa viinejä Espanjan klassisilla alueilla yhteistyössä paikallisten viljelijöiden kanssa. Tästä yhteistyöstä on syntynyt myös Alexander vs The Ham Factory – 100% Tempranillo, joka tuotetaan kuuluisalla Ribera del Dueron alueella. Tuotantolaitos toimi aiemmin lihanjalostamona. Siispä tribuuttina kaikille menetetyille porsaille, nimettiin tämä viini Alexanderiksi, joka käy kaikkien poloisten porsaiden puolesta taistoon lihatehdasta vastaan :)

Viiniin käytetyt käsin poimitut Tinto Fino eli Tempranillo-rypäleet tulevat Aranda del Dueron alueelta. Kahdeksantoista kuukauden kypsytys ranskalaisessa tammessa ja intensiivinen kuuden kuukauden viimeistely pullossa luovat uniikin makuelämyksen, jota et tällaiselta viiniltä ole tottunut odottamaan. Viinin värimaailma vaihtelee murretun karmiinin, syvän violetin ja rubiinin aalloilla. Maun ja tuoksun harmoniassa on havaittavissa paahteisuutta, kaakaota, mokkaa sekä viipyilevää mustien marjojen muistosinfoniaa. Kerrassaan hieno viini!

grilli
juusto
lammas
nauta
Maa Espanja
Tuottaja Casa Rojo Enologia Creativa
Luokitus D.O. Ribeira del Duero
Rypäle Tempranillo 100%
Väri Murrettu karmiini, syvä violetti ja rubiininpunainen
Maku Täyteläinen, tanniininen, mokkainen, marjainen, kirsikkainen
Makutyyppi vivahteikas & kehittynyt
Tuoksu paahteinen kaakao, mokka
Alkoholi-% 14.00
Pullokoko 0.75 l
Pakkaustyyppi Lasipullo
Hinta 37.90 EUR
Alko ID 943937
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.