Marjatta by Botter Rosé

11.58 EUR

Carlo Botterin 1928 perustamasta viiniliikkeestä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälinen yritys, jolla on vientiä yli 25 maahan. Fossalta di Piavessa n.30 km päässä Venetsiasta sijaitseva perheyritys tuottaa ja pullottaa pääasiassa Veneton alueen tyypillisiä viinejä, mutta operoi myös koko Italian alueella. Perheyrityksen toiminnassa on tällä hetkellä mukana perheen kolme jäsentä: sisarukset Annalisa ja Alessandro ja heidän serkkunsa Luca. Annalisa vastaa markkinoinnista, Alessandro viineistä ja Luca myynnistä.

Italialaisen perheyrityksen, Botterin, viinit Marjatta, Aino ja Jussi on nimetty suosituimmilla suomalaisilla nimillä kunnianosoituksena Suomelle ja pitkälle yhteistyölle. Marjatta on varsinainen luomu-lumoaja Etelä-Italian auringon alta. Laatuviini, joka on valittu tarkasti tuottajan, asiantuntijoiden sejä kuluttajapaneelin kanssa. Marjatta syntyikin kuluttajapaneelin panoksen tuloksena sekä nimeltään, ulkonäöltään että maultaan. Naisvaltainen raatimme valitsi Marjatan viinin omakseen useiden vaihtoehtojen joukosta.
.
Marjatta on puolikuiva, marjainen ja viehkeä. Marjattaa voi tarjoilla myös jäiden kanssa. Parhaimmillaan Marjatta on kauniina kesäpäivänä terassilla nautittuna!

Marjatalla on upea ulkoasu, joka säväyttää varmasti vaikka puutarhajuhlien pöydässä. Miksi siis hankkia kukkia ja viiniä, kun voi valita molemmat samassa paketissa?

grilli
kana
salaatti
seurustelu
Maa Italia
Tuottaja Casa Vinicola Botter
Luokitus IGT Puglia
Saatavuus Alko
Rypäle 55% negroamaro 35% montepulciano 10% lambrusco
Väri Hailakan vaaleanpunainen
Maku Kuiva, keskihapokas, metsämansikkainen, kevyen kirsikkainen, vadelmainen, hennon persikkainen
Makutyyppi (ei valittu)
Tuoksu Raikkaan marjainen
Alkoholi-% 12.00
Tarjoilulämpötila 6-8
Pullokoko 0.75 l
Hinta 11.58 EUR
Alko ID 931197
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.