Vicarage Lane Canterbury Pinot Noir Rosé 75cl

13.95 EUR

Uudessa Seelannissa Vicarage Lane -viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard, joka kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille. Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta. Seuraavana vuonna pariskunta suuntasi Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Monien sattumien kautta Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä kuutta eri viiniä. Ehdoton lippulaiva on tietysti Marlborough Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva versio Bubbly Sauvignon Blanc, mutta valikoimasta löytyy myös Pinot Noir, Riesling, Pinot Gris ja viimeisimpänä uutuutena 100% Pinot Noir Rosé.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään joka on heille rakas. Pullonkaulassa komeilevat Suomen ja Uuden Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän käsialaa.
Vicarage Lane kuuluu paikallisen ekosertifioinnin, Sustainable Winegrowing New Zealandin, piiriin. Tämä viini on myös vegaaniystävällinen, tosin sitä ei ole merkitty pulloon.
Tämä rosé on kumppani ruualle, hyvin punaviinimäinen laatu-rosee. Marjainen, raikas maku tummasta väristä huolimatta. Ruokasuositus esim. suomalainen joulupöytä, kinkku, kalkkuna sekä muut vaaleat lihat ja salaatit sekä grilliruoka.

kala-rasvainen
kana
possu
salaatti
Maa Uusi-Seelanti
Tuottaja Vicarage Lane Wines Ltd
Luokitus Canterbury
Rypäle Pinot Noir 100%
Väri Hailakan vadelmanpunainen
Maku Kuiva, tanniininen, mansikkainen, punamarjainen, runsas roseeviini
Makutyyppi (ei valittu)
Tuoksu Marjaisen raikas
Alkoholi-% 14.00
Tarjoilulämpötila 10-14
Pullokoko 0.75 l
Pakkaustyyppi Lasipullo
Hinta 13.95 EUR
Alko ID 902398
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.