Jam Shed Shiraz

9.98 EUR

Leasingham-viinitila sijaitsee Claren kaupungissa 140 kilometriä Adelaidesta pohjoiseen. Leasingham nimi on yhdistetty Australiassa premium- tasoiseen viiniin, aina vuodesta 1893 alkaen. Leasingham- viinitila sijaitsee historiallisessa Claren kaupungissa. Jam Shed hillotehtaalla oli yli vuosisadan ajan ratkaiseva merkitys alueen kehityksessä sekä hillojen että viinien tuotannon kautta.

Runsaan hedelmäinen viini sisältää paljon mausteisuutta ja makeutta. Viinin voi helposti yhdistää mausteisien ruokien kanssa tai jopa jälkiruokien. Upea herkku myös sellaisenaan!

"Punaviini on totuttu juomaan yleensä hieman huoneenlämpöä viileämpänä, mutta nyt australialainen viinitulokas Jam Shed haastaa suomalaiset kokeilemaan sitä rennommalla tavalla. Punaviiniä voi nimittäin nauttia myös jääpalojen kera, ja tämä rohkea yhdistelmä toimii erityisen hyvin juuri saunomisen yhteydessä. Huurteisen viilestä punaviinistä voi toki nauttia myös kesähelteellä vaikkapa terassilla ystävien seurassa.
Mikäli punaviinilasillisen haluaa ottaa mukaan saunan lauteille, onnistuu sekin mainiosti, koska jääpalat pitävät juoman raikkaan viileänä kovissakin löylyissä. Alkon julkaiseman tilaston mukaan lasillinen jäiden kera nautittua punaviiniä sisältää noin 128 kilokaloria, joten se on melko kevyt juomavalinta verrattuna esimerkiksi saunaolueen tai -siideriin saati muihin saunomisen yhteydessä usein nautittaviin herkkuihin." Alkuperäinen artikkeli: https://www.stara.fi/2020/03/06/saunajuomaksi-punaviinia-jailla-jam-shed-on-tyylitietoisen-valinta/

aasialainen
grilli
possu
seurustelu
Maa Australia
Tuottaja Accolade Wines
Luokitus South Eastern Australia
Saatavuus Alko
Rypäle Shiraz
Väri Rubiininpunainen
Maku Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, mustikkainen, mansikkahilloinen, kypsän kirsikkainen
Makutyyppi pehmeä & hedelmäinen
Tuoksu makea kirsikka, punaiset hedelmät, mausteinen
Alkoholi-% 13.50
Tarjoilulämpötila 16-18
Pullokoko 0.75 l
Hinta 9.98 EUR
Alko ID 495437
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.