Demuerte Gold

19.48 EUR

Intohimo viiniin ja taiteeseen ovat kaksi ainesosaa, jotka ovat
Winery On viinitalon takana. Winery On viinitalo sijaitsee Välimeren sydämessä Espanjan Yeclassa Murcian alueella. Alueen kalkkikivinen maaperä yhdistettynä äärimmäisten sääolosuhteiden kanssa, jossa on erittäin kylmät talvet ja erittäin kuumat kesät, mahdollistavat viinien kehittyvän omaan persoonaansa ja luonteeseensa.

Monastrell -rypäle on espanjan Murcian alueen eniten viljellyin rypäle. Ranskassa samainen rypäle tunnetaan nimellä Mourvèdre. Murciassa viiniköynnökset leikataan mataliksi, jotta lehdet antaisivat rypäleille suojaa kirkkaalta taivaalta loistavilta auringonsäteiltä. Monastrell-rypäleet korjataan viimeisten lajikkeiden joukossa, sillä paksun kuoren ja hedelmälihan suojassa olevat siemenet vaativat malttia kypsyäkseen.

Garnacha rypälettä viljellään erityisesti Espanjastaa ja on myös sieltä levinnyt muualle, kuten Ranskaan. Garnacha kestää hyvin aurinkoa ja auringossa siitä tulee myös runsaan sokerisia ja alkoholillisia rypäleitä. Garnacha käytetään usein rypäleseoksissa ja vain harvoin sellaisenaan. Tässäkin viinissä sitä on käytetty 20 prosenttia.

Demuerte Gold on jo valikoimassa pitempään olevan Demuerten isoveli. Gold on nimensä viittaavasti Premium viini Winery On:in valikoimassa.

Viini on upeassa tasapainossa ja siitä aistii huolellisen työskentelyn. Viinin tanniinit ovat mielllyttävän pehmeät ja maku on runsas ja voimakas, olematta kuitenkaan hyökkäävä. Tämä viini on parhaimillaan tummien liharuokien kanssa. Nauta, lammas ja haudutetu pataruoat toimivat viinin kanssa erittäin kauniisti.

Maa Espanja
Tuottaja Winery Art Bodegas
Luokitus DO Yecla
Rypäle Monastrell 50%, Syrah 30%, Garnacha 20%
Väri Purppuranpunainen
Maku Täyteläinen, tanniininen, mausteinen, tumman kirsikkainen, suklainen
Makutyyppi vivahteikas & kehittynyt
Tuoksu Mausteinen, luumuinen, mokkainen
Alkoholi-% 14.50
Pullokoko 0.75 l
Pakkaustyyppi Lasipullo
Hinta 19.48 EUR
Alko ID 918287
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.