Marjatta by Botter Rosé

11.59 EUR

Carlo Botterin 1928 perustamasta viiniliikkeestä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälinen yritys, jolla on vientiä yli 25 maahan. Fossalta di Piavessa n.30 km päässä Venetsiasta sijaitseva perheyritys tuottaa ja pullottaa pääasiassa Veneton alueen tyypillisiä viinejä, mutta operoi myös koko Italian alueella. Perheyrityksen toiminnassa on tällä hetkellä mukana perheen kolme jäsentä: sisarukset Annalisa ja Alessandro ja heidän serkkunsa Luca. Annalisa vastaa markkinoinnista, Alessandro viineistä ja Luca myynnistä.

Suuren suosion punaviininä saavuttanut Negroamaro nyt myös rosena! Marjatta on viininäkin siis harvinaisempi, sillä viini on valmistettu rypäleestä, josta tehtyjä Rose-viinejä ei usein näe. Laatuviinejä koko perhe, vaikka ulkoasu on vitsikäs, viinit ovat asiantuntijoidemme valitsemia, yhdessä kuluttajapaneelin kanssa. Marjatta syntyikin kuluttajapaneelin tuloksena sekä nimeltään, ulkonäöltään että maultaan. Naisvaltainen raatimme valitsi Marjatan viinin omakseen useiden vaihtoehtojen joukosta.
Tätä viiniperhettä lähdettiin alun perin suunnittelemaan, kun italialaiset ystävämme perhe Botterilta halusivat kehittää jotain Suomi 100-vuoden kunniaksi, ja syntyi Jussi vuodelle 2017. Kesällä 2017 tarinaa seurasi Aino, ja nyt Marjatta 2018 – perhe koossa siis! Nyt herääkin vain kysymys; Ovatko Aino ja Marjatta Jussin siskoja, vaiko vaimoja, vaiko rakastajia? Mitä ihmettä?

Marjatta on kesäisen raikas roseviini, joka on kypsynyt . Puolikuiva, marjainen ja viehkeä. Marjattaa voi tarjoilla myös jäiden kanssa. Parhaimmillaan Marjatta on kauniina kesäpäivänä terassilla nautittuna!

grilli
kana
salaatti
seurustelu
Maa Italia
Tuottaja Casa Vinicola Botter
Luokitus IGT Apulia
Saatavuus Alko
Rypäle Negroamaro 80%, Uva di Troia 20%
Väri Hailakan vaaleanpunainen
Maku Puolikuiva, keskihapokas, mansikkainen, kevyen punaherukkainen, hennon persikkainen
Makutyyppi (ei valittu)
Tuoksu Raikkaan marjainen
Alkoholi-% 12.00
Tarjoilulämpötila 6-8
Pullokoko 0.75 l
Pakkaustyyppi Lasipullo
Hinta 11.59 EUR
Alko ID 931197
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.