Gremillet Blanc de Noirs Limited Gold Edition

53.99 EUR

Gremillet on yksi harvoja samppanjataloja joka tuottaa pieniä eriä limited edition pulloja upean kullan tai tyylikkään metallinpunaisen värisenä. Upea lahjavinkki samppanjaa arvostavalle!
Gremillet on pieni perheyritys, jonka ensimmäiset samppanjat tuotettiin vuonna 1979. Gremillet samppanjat ovat saavuttaneet menestystä kansainvälisissä viinikilpailuissa. Jean-Michel ja Arlette Gremillet'n unelma toteutui, kun heidän poikansa Jean-Christophe siirtyi talon kellarimestariksi ja tytär Anne otti haltuunsa myynti- ja markkinointivastuun. Lasten aviopuolisot ovat myös mukana täydellä sydämellä, joten kyseessä on todellakin perheyritys.
Gremillet-samppanjaa on myynnissä jo yli 50 maassa ja etenkin monet Ranskan suurlähetystöt ovat ottaneet juuri tämän samppanjan omakseen. Tila sijaitsee Balnot sur Laignesissa (45km Samppanjan historiallisesta Troyen kaupungista) Les Riceys'in läheisyydessä.
Gremillet käyttää pelkästään Pinot Noir sekä Chardonnay-rypäleitä samppanjan valmistuksessa. Vaikka kyse onkin pienestä perheyrityksestä tuottavat he noin 500 000 pulloa vuodessa.
Raikkaus, eleganssi ja laatu ovat avainsanoja Gremillet -samppanjan valmistuksessa. AOC-sääntöjen mukaan samppanjan täytyy kypsyä vähintään 15 kuukautta mutta Gremillet kypsyttää omiaan jopa 22- 36 kk.
Tarjoa samppanja hyvin viilennettynä aperitiivina, ruokaisten salaattien tai kala- ja äyriäisruokien parina.
Gremillet Blanc de Noirs Brut, 100% Pinot Noir, sai Vuoden Viinit 2018 -kilpailussa kunniamaininnan samppanjoista – eikä suotta. Tuo tuoksujen ja mausteinen makujen kupliva tanssi räjäyttää samppanjan ystävän mielen. Samppanjaa kypsytetään jopa 22-36 kuukautta, joka on 7-11 kk enemmän kuin AOC -laatuluokitusten säännökset edes vaativat. Kyse ei siis missään nimessä ole massatuotetusta samppanjasta, vaan sielukkaasta, laadukkaasta sekä elegantista samppanjasta.

kala-laiha
kana
rapu
salaatti
seurustelu
Maa Ranska
Tuottaja Champagne Gremillet
Luokitus AOC Champagne
Saatavuus Alko
Rypäle 100% Pinot Noir
Väri Vaaleankellertävä
Maku Erittäin kuiva, hapokas, keltaomenainen, sitruksinen, paahteinen, kevyen marsipaaninen
Makutyyppi vivahteikas & ryhdikäs
Tuoksu Runsasta hedelmää, hentoa mausteitsuutta
Alkoholi-% 12.50
Tarjoilulämpötila 10-12
Pullokoko 0.75 l
Pakkaustyyppi Lasipullo
Hinta 53.99 EUR
Alko ID 955957
Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.